Suunnittelu­palvelut | Turku, Salo, Uusikaupunki, Loimaa

Rakennussuunnittelu tulee sydämestä

Coura Oy tarjoaa käyttöösi laajaa suunnittelupalvelua rakennesuunnittelusta rakennussuunnitteluun Varsinais-Suomen alueella. Käytämme suunnittelutyössämme nykyaikaisia ohjelmia sekä uusinta osaamista, jotta voimme suunnitella juuri asiakkaan toiveiden mukaisen asunto-, teollisuustila- tai muun kohteen.

Rakennushankkeen onnistuneen läpiviennin toteutus sekä ennen kaikkea budjetissa pysyminen edellyttävät hyvien suunnitelmien tekoa ennen rakentamisen aloitusta. Rakennus- ja rakennesuunnitteluumme kuuluvat aina niin laajat suunnitelmasisällöt, että kohde on helppo rakentaa, eikä työmaalla kulu ylimääräistä aikaa toteutuksen suunnitteluun.

Hyvät suunnitelmat maksavat vain noin 1 prosentin rakentamisen kokonaiskustannuksista ja niiden avulla voidaan säästää tuhansia euroja rakennusvaiheessa.

Suunnittelija kannattaa valita kohteelle muutama kuukausi ennen suunniteltua rakentamisen aloitusta. Näin voidaan varmistua siitä, että suunnitelmat valmistuvat ajallaan ja suunnittelun lopputuloksena syntyy juuri asiakkaan toiveiden mukainen yksilöllinen ratkaisu.

Varaa aika suunnittelutapaamiseen

Ensimmäisen suunnittelutapaamisen tarkoituksena on käydä läpi suunnitelmasisältöä sekä erityisesti kartoittaa toiveitasi tulevan rakennushankkeen suhteen. Näin voimme taata parhaan mahdollisen suunnittelupalvelun. Ensimmäinen suunnittelutapaaminen ei sido asiakasta, eikä maksa asiakkaalle mitään.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous olemassa olevien tietojen perusteella. Samalla voimme sopia suunnittelutapaamisen.

Ota yhteyttä